Welkom bij Gastouder Gezocht

Wij zijn Marlou en Twei, een moeder en dochter met een grote passie voor gastouderopvang. We werkten zelf jaren als gastouder toen we in 2008 ons eigen gastouderbureau startten. Dit doen we nu nog steeds met heel veel liefde en passie. Persoonlijk contact, goede service en een aantrekkelijk tarief staan bij ons voorop.

Wij liepen zelf steeds weer tegen hetzelfde probleem aan: het vinden van gekwalificeerde gastouders voor onze gezinnen. We adverteerden en plaatsten vacatures op de bekende grote websites voor gastouders. Dit leverde zelden resultaat op en het prijskaartje was flink. Dat moest toch anders kunnen?

Wij weten zelf hoe belangrijk het is om een goede en betrouwbare opvangplek te vinden voor je kind(eren). Een plek waar je jouw kind met een gerust hart achterlaat en waar je kind zich goed kan ontwikkelen.

We besloten om zelf een website te maken waar ouders en gastouderbureaus kunnen zoeken naar gekwalificeerde gastouders tegen een aantrekkelijk tarief. Zoek in ons bestand en kom in contact met de meest geschikte (gast)ouders bij jou in de buurt!

Veel succes!


Team Gastouder Gezocht