Een gastouder aan huis / nanny  heeft recht op een uurtarief dat gelijk is aan het minimumloon. Dit komt neer op minimaal € 11,- per uur.

Ook bij deze vorm van kinderopvang geldt dat u recht heeft op kinderopvangtoeslag als de opvang wordt verzorgd door een geregistreerde gastouder en de bemiddeling loopt via een erkend gastouderbureau.

Alle gastouders , oppassen aan huis (nanny) verklaren bij registratie over het juiste diploma te beschikken.

Wij controleren regelmatig alle accounts op inhoud. Indien gebruikers onbetrouwbaar blijken, wordt een account door ons verwijderd.

Als ouder betaal je voor een premium account slechts € 7,95 voor een maand of € 14,95 voor 3 maanden.

Als gastouder of nanny betaal je slechts € 7,95 voor een half jaar en € 11,95 voor een jaar. Dus nog geen Euro per maand!

Met een premium account is het profiel volledig actief en kun je onbeperkt reageren, berichten sturen en ontvangen en oproepen plaatsen.

Ook bieden wij Gastouderbureaus een zeer voordelig Premium account aan. Hiermee kun je onbeperkt oproepen plaatsen en zowel vraagouders als gastouders benaderen.  Een account voor een half jaar kost  € 49,95 en voor een jaar €  89,95.

 

U kunt uw lidmaatschap ten alle tijden stopzetten door naar het Profiel Icoon (rechts boven) te gaan, vervolgens klikt u op “Account" en hier vindt u de mogelijkheid om het account stop te zetten.

Let op: Indien een gastouders of oppas aan huis een maand voordat het lidmaatschap afloopt het lidmaatschap niet heeft stopgezet, zal dit stilzwijgend worden verlengd.

Het lidmaatschap van een vraagouder zal na een jaar automatisch door ons worden stopgezet.

Uw adresgegevens zijn afgeschermd en niet zichtbaar voor andere gebruikers.

Gastouders en oppassen aan huis moeten aan dezelfde eisen voldoen.

Een gastouder is een gekwalificeerd persoon die een beperkt aantal kinderen in haar eigen woning opvangt. Door deze kleinschaligheid is er onder andere veel persoonlijke aandacht voor het kind en kan het kind samen met andere kinderen al spelend leren en ontdekken. Hier vindt u een uitgebreide beschrijving: Wat is een gastouder?

Een oppas aan huis (nanny) vangt kinderen op in de woning van de ouders. Dit is natuurlijk voor kinderen een vertrouwde plek en het bespaart de ouders veel tijd en moeite met halen en brengen van de kinderen van en naar de opvang.

Hier vindt u een uitgebreide beschrijving: Wat is een oppas aan huis (nanny)? De opvanglocaties worden door de GGD gecontroleerd en goedgekeurd. Dit betekent dat de locatie aan de vereiste veiligheidsnormen en hygiëne voorwaarden voldoet.